Svenska Cricketförbundet har knutit en Tävlings- & Eventansvarig till Förbundskansliet

Av: SCF Kansli

Dela gärna med dig!

Publicerad: september 10, 2022

Default Feature Image SCF

Sedan vårens förbundsmöte, då stämman röstade för att tävlingsverksamheten ska skötas av förbundskansliet från nästa säsong, har vi förberett för detta.


Det är med stor glädje vi nu kan tillkännage att Leydy Luna Gogolin har tackat ja till tjänsten som Tävlings- & Eventansvarig på SCF.
Leydy har i sin roll som tävlingskoordinator på Svenska Basketbollförbundet ansvarat för administration och säsongsplanering av tävlingsverksamheten. Leydy har mångårig erfarenhet av komplex matchläggning av tävlingar samt har även bistått eventverksamheten vid landskamper och andra nationella event. Därtill är Leydy elitdomare sedan många år.
 
Generalsekreterare Monica Söderberg är mycket glad över möjligheten att få inkludera en så komplett resurs som Leydy i personalstyrkan. ”Jag är medveten om att Tävlingsverksamheten är en central och oerhört viktig del i förbundsarbetet och att vi behöver sköta detta kompetent och proffsigt. Leydy har den nödvändiga erfarenheten och är en erkänt snabbtänkt problemlösare med stor servicekänsla och förmåga att ha många bollar i luften”, säger Monica. ”Därför är jag övertygad om att Leydy kommer att leverera med kvalitet”, avslutar hon.
Svenska Cricketförbundet välkomnar Leydy varmt då hon börjar sin tjänst på förbundskansliet under hösten.

Senaste nytt

Default Feature Image SCF

SCF Extra årsmötet om revisorvalet

Härmed kallar styrelsen till extra årsmöte för val av auktoriserad revisor. Det bolaget som hade valts för revision på ordinarie årsmötet i mars 2023 saknade

Föreningskunskap i Malmö 23 november 2023

Missa inte möjligheten att utbilda och bekanta er med grundläggande föreningskunskaper tillsammans med RF-SISU Skåne och Svenska Cricketförbundet. Vi kommer bland annat att gå igenom