Tillsammans växer vi!

Staylive ny samarbetspartner till Svenska Cricketförbundet

Dela gärna med dig!

Publicerad: mars 16, 2023

Svenska Cricketförbundet är stolta att presentera Staylive som vår samarbetspartner för att sprida svensk cricket till en bredare publik. I höstas tecknades ett avtal med dem som omfattar våra egna event.

– Vi ser fram emot att kunna föra alla SCF event närmare alla Sveriges cricketentusiaster med Staylives professionella streamingtjänster, säger Waldo Hood C, projektledare Svenska Cricketförbundet.  

Med start under våren 2023 kommer Staylive vara en central partner i att utveckla och marknadsföra SCF-ägda event. Samarbetet omfattar tills vidare streaming av förbundets mötesplatser, SPL, JPL och LPL, samt finalspel av våra ligor. 

– Vi på Staylive ser fram emot samarbetet med Svensk Cricket. Vi ska verka för att samarbetet ska öka intresset och bygga Svensk Cricket starkare genom att samla allt rörligt material på samma plattform” säger Linus Malmborg, Business developer Staylive

Snabbmeny

Börja Spela Cricket

Vad är Cricket?

Cricket för nybörjare

Hitta en förening

Sociala Medier till damlag

Tävlingsinfo

Spelarstatistik

Förbundsprojekt

Senaste nytt

U19- landslagsutagning

Det är med stor glädje vi vill informera om U19- landslagsuttagningen som kommer att äga rum på 3 olika platser enligt nedan: Riktlinjerna från ICC