Tillsammans växer vi!

Projektledare till Svenska Cricketförbundet

Av: SCF Kansli

Dela gärna med dig!

Publicerad: augusti 19, 2022

Default Feature Image SCF

Svenska Cricketförbundet är ett specialidrottsförbund inom Riksidrottsförbundet och därmed en del av den svenska idrottsrörelsen. I dag har förbundet 76 medlemsföreningar och 6 500 medlemmar över hela Sverige. Vi är idag tre anställda som sitter i fina lokaler tillsammans med RF, SISU och 35 andra specialidrottsförbund i Idrottens Hus, i Stockholm.
Svenska Cricketförbundet har till uppgift att främja cricket i Sverige, i enlighet med idrottens mål och inriktning. Vi gör det genom att administrera, organisera och ständigt utveckla cricket. Utvecklingen bygger på en samlad och samtidigt självstyrande verksamhet, med starka idrottsföreningar samt en utbildningsverksamhet av högsta klass.
Vem är du?
Vi tror att du har erfarenhet från projektledande roller möjligen som delprojektledare eller liknande, i en idéburen och komplex organisation. Du har en förståelse för hurmutveckling och genomförandeprocesser flyttar verksamheten framåt och hur motivation, delaktighet och Vi-känsla får en organisation att utvecklas och nå uppsatta mål.
För att lyckas i rollen som Projektledare på Svenska Cricketförbundets behöver du ha integritet, arbeta lösningsorienterat och ha en god initiativ- och samarbetsförmåga. För att skapa en hållbar och samarbetande kultur i en ideell verksamhet, krävs även en prestigelös och flexibel, lyhörd och kommunikativ personlighet.
Meriterande om du har erfarenhet från idrottsvärlden!
Du har relevant eftergymnasial utbildning, dokumenterad ledarerfarenhet och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Projektledaren ansvarar för ett antal utvecklingsprojekt på Förbundskansliet som syftar till att hjälpa cricketsporten i Sverige att växa samtidigt som vi utvecklar starka & välmående föreningar. Det pågående projektet för utveckling av Dam- & Tjejcricket är en mycket central del av rollen. Ansvar administration av föreningsbidrag och annan administration ingår också i rollen. Arbetet genomförs i nära samarbete med Föreningsutvecklaren och andra kollegor på kansliet.
Arbetet som Projektledare bjuder på bredd och djup. Du det övergripande ansvaret att leda de projekt du får ansvar för i dialog med Generalsekreteraren.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en 100 % tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Uppdraget innebär en del resor samt kvälls- och helgarbete. Vi tillämpar förtroendearbetstid och individuell lönesättning.
Tillträde efter överenskommelse.
Sista ansökningsdag är den 24 augusti 2022. Vi hanterar ansökningarna fortlöpande. Trots att vi har interna kandidater ser vi gärna att flera kandidater söker tjänsten.

Vid frågor kontakta Generalsekreterare Monica Söderberg, 08-699 6329.
Ansök genom att mejla ditt cv och personliga brev till Monica Söderberg.

Snabbmeny

Börja Spela Cricket

Tävlingsinfo

Spelarstatistik

Förbundsprojekt

Senaste nytt

SCF Webbinarium

Svenska Cricketförbundet kallar härmed till ett webbinarium med anledning av den senaste utvecklingen i förbundet. den 7 apr 2024 13:30 – 14:15 (CEST)Online event Länk

FÖRBUNDSMÖTE 2024

I torsdags den 28:e mars höll SCF sitt årliga Förbundsmöte. Vid mötet diskuterades propositioner, följt av val av personal till styrelsen, valberedningen och disciplinnämnden. Protokollet

Valberedningens förslag – 2024

Dear Members, We are pleased to announce the commencement of the nomination process for candidates to the Swedish Cricket Federation (SCF) Förbundsstyrelse (Board) for the