Projektledare till Förbundskansliet tillsatt

Av: SCF Kansli

Dela gärna med dig!

Publicerad: augusti 26, 2022

Default Feature Image SCF

Det är med stor glädje vi kan bekräfta att vår Projektledare Waldo Hood inte bara är på tillfälligt besök utan har valt att stanna kvar på Svenska Cricketförbundet och bredda sin projektledarroll. Förbundskansliet vore inte komplett om vi inte fått behålla Waldo på i teamet, säger Generalsekreterare Monica Söderberg. Waldo har redan gjort storartade insatser, inte bara med vår satsning på Dam- & Tjejcricket, utan visade även att han var ovärderlig i sommar då vi var så underbemannade, avslutar hon. .
Waldo har även fortsatt ansvar för vår satsning på Dam- & Tjecricket samt tar nu därtill sig an ytterligare utvecklingsprojekt som vi har inlett samt planerar för.
Waldo är ännu en viktig kugge i det starka team på Förbundskansliet som kommer bidra med många positiva förändringar inom Svensk Cricket framöver.

Senaste nytt

Default Feature Image SCF

Disciplinnämnden – e-postadress

Viktig information! Disciplinnämnden har en ny e-postadress, där ni kan skicka in era disciplinärenden. Med framtagandet av nya e-postadressen, innebär att gamla utgår fr.o.m. idag

Default Feature Image SCF

Dags för T40- finaler

Missa inte helgens finalmatcher i T40 Allsvenskan. Norra final – 16 September kl. 10.00 MÄRSTA CC 1ST vs Umeå Cricket Club (Domare – Usman Afzal,