Tillsammans växer vi!

Monica Söderberg fortsätter som Generalsekreterare i Svenska Cricketförbundet

Av: SCF Kansli

Dela gärna med dig!

Publicerad: augusti 19, 2022

Default Feature Image SCF

När Svenska Cricketförbundet inledde sin rekrytering av en permanent lösning på tjänsten som Generalsekreterare, var det flera kvalificerade sökande. I rekryteringsprocessen stod det klart att tillfordnade Generalsekreteraren Monica Söderberg var både intresserad av en fortsättning och bäst kvalificerad för rollen. Därmed har SCF nu fått en mycket viktig pusselbit i det långsiktiga arbetet med förbundets utveckling på plats och Monica fortsätter det pågående arbetet med att rekrytera ytterligare nyckelfunktioner till förbundskansliet.

Ordförande Dinesh Adhikari är idag glad att se en fortsättning på det goda samarbetet som inleddes tidigare i våras och säger “I am pleased to announce Monica Söderberg accepts the permanent Secretary General position in SCF. Monica started acting as GS in April’22 and has been instrumental with driving SCF operations, supporting staff and relations with ICC, RF & Nordic countries. Monica, it is great to have you in permanent role. With your knowledge, experience, motivation, and leadership I am confident that you will drive Swedish Cricket to long term stability and growth. I am looking forward to collaboration you aim to create with our clubs, stakeholders and professionally manage important operations such as SCF Leagues which would be manage by SCF office from next year.”

Även Monica är glad när hon nu fortsätter arbetet i rollen som Generalsekreterare och ser fram emot att fortsätta förverkliga alla goda initiativ som Förbundsstyrelsen och kansliets personal tillsammans har enats om. “Självklart är jag glad att Dinesh och de övriga medlemmarna i styrelsen är nöjda med mina insatser och har fortsatt förtroende för mig i denna roll även långsiktigt. Jag ser fram emot att jobba vidare på den inslagna vägen och hoppas att vi kan upprätthålla det momentum som vi nu har skapat”, säger Monica Söderberg.

Snabbmeny

Börja Spela Cricket

Tävlingsinfo

Spelarstatistik

Förbundsprojekt

Senaste nytt

U19- landslagsutagning

Det är med stor glädje vi vill informera om U19- landslagsuttagningen som kommer att äga rum på 3 olika platser enligt nedan: Riktlinjerna från ICC