Tillsammans växer vi!

Internationell vänskapsturnering

Av: SCF Kansli

Dela gärna med dig!

Publicerad: maj 10, 2022

Default Feature Image SCF

Damlandslaget spelar internationell vänskapsturnering (T20i) i Kolsva 26-29 Maj

Nu får vårt damlandslag äntligen spela internationella matcher igen. I en vänskapsturnering med våra grannar Danmark och Norge, kommer det svenska landslaget att spela 5 st matcher under loppet av 4 dagar. Detta kommer att ge oss en internationell ranking och spelarna oerhört värdefull erfarenhet.
 
Under våren (främst maj månad) har fjolårets landslagsspelare utökats med en grupp spelare som visat potential och vilja att fajtas om en plats i truppen. Tillsammans har de tränat i 3 regionala grupper ledda av de regionala coacherna i förbundets ungdomssatsning (RSM’s) förstärkta av en mentor. Dessa regionala coacher jobbar i ett team med lika delar gemensamt ansvar för uttagning och coachning av truppen.
 
Uttagningen av nuvarande trupp har baserats på dessa träningstillfällen med fokus på prestationsanalys & konditionstester. Landslagets fyra grundpelarna har varit de vägledande kriterierna i processen. Dessa är;
1) Commitment
2) Cricket Performance
3) Team values and culture
4) Fitness
 
Coachteamet har nu tagit ut det bästa möjliga lag med 14 ordinarie spelare och 3 reserver. Vi säger grattis till nominerade spelare och tackar alla inblandade för goda insatser så här långt.
 
Cricketförbundet önskar lycka till med matcherna i helgen och har fullt förtroende för att de skall lyckas prestera på toppen av sin förmåga. Vi hoppas också att många cricket entusiaster åker till Kolsva och stöttar landslaget.
 

National Squad:Reserves:
1. Gunjan Shukla (Captain)1. Tova Elmesiöö
2. Kanchan Rana (Vice Captain)2. Saanvi Bhanushali
3 .Rashmi Ganjagunte somashekar3. Sai Devata
4. Neeha Kayani
5. Meghana Alugunoolla
6. Abhilasha Singh
7. Daisy Holm
8. Signe LundellBatting Coach: Faruk Ahmed
9. Sienna LindenBowling Coach: Madhan Prabhu
10. Tzoulietta ZilfidouManager/coach: Sesanka Katuri
11. Sofie Elmesiöö
12. Surya Kala RavuriMentor: Rajan Sharma
13. Anya Vaidya
14. Eman Asim
Snabbmeny

Börja Spela Cricket

Tävlingsinfo

Spelarstatistik

Förbundsprojekt

Senaste nytt

U19- landslagsutagning

Det är med stor glädje vi vill informera om U19- landslagsuttagningen som kommer att äga rum på 3 olika platser enligt nedan: Riktlinjerna från ICC