Tillsammans växer vi!

Första ICC Level 1 Coaching Course genomförd

Av: SCF Kansli

Dela gärna med dig!

Publicerad: april 12, 2023

Den 25–26 mars genomförde Svenska Cricketförbundet ”ICC Level 1 Coaching Course” i Stockholm. Totalt deltog elva framtida tränare, av dessa var sex damer och fyra herrar, samt en ungdom.

Det är första gången vi genomför coachutbildning enligt ICC:s utbildningsstege i Sverige. Alla elva deltagare blev godkända i kursen. Flera gjorde riktigt bra ifrån sig och visade att de har potential att kunna engagera, organisera och strukturera träningar, kvarstår att säkerställa området säkerhet under träning. Vi hoppas att alla engagerar sig i sina klubbar. Det ser verkligen väldigt positivt ut och vår uppfattning är att alla vill bidra till tillväxten av cricket, säger Azam Khalil som är utbildningsansvarig.

Kursen var uppskattad av alla deltagarna men även av kursledarna David Williman från Sverige och Carsten Martensen från Danmark som uttryckte att det var en engagerad grupp med goda förkunskaper och stort engagemang.

Förbundet ser fram emot att genomföra ännu ett kurstillfälle på Level 1-nivå för coacher till hösten i Skåneregionen.  Mer detaljer kommer vid ett senare tillfälle. Är du intresserad av att delta? Genomför då först den grundläggande & obligatoriska grundutbildningen ”Foundation Course” och sedan ”Level 1” som är helt digitala utbildningar hos ICC, länken finner ni här; https://www.edapp.com/icc/.  

Efter genomförd digitalutbildning går det bra att anmäla intresse till förbundet på azam.khalil@cricket.rf.se. Det kommer vara max tolv platser tillgängliga.

#tillsammansväxervi  

Snabbmeny

Börja Spela Cricket

Tävlingsinfo

Spelarstatistik

Förbundsprojekt

Senaste nytt

SCF Webbinarium

Svenska Cricketförbundet kallar härmed till ett webbinarium med anledning av den senaste utvecklingen i förbundet. den 7 apr 2024 13:30 – 14:15 (CEST)Online event Länk

FÖRBUNDSMÖTE 2024

I torsdags den 28:e mars höll SCF sitt årliga Förbundsmöte. Vid mötet diskuterades propositioner, följt av val av personal till styrelsen, valberedningen och disciplinnämnden. Protokollet

Valberedningens förslag – 2024

Dear Members, We are pleased to announce the commencement of the nomination process for candidates to the Swedish Cricket Federation (SCF) Förbundsstyrelse (Board) for the