Första ICC Level 1 Coaching Course genomförd

Av: SCF Kansli

Dela gärna med dig!

Publicerad: april 12, 2023

Den 25–26 mars genomförde Svenska Cricketförbundet ”ICC Level 1 Coaching Course” i Stockholm. Totalt deltog elva framtida tränare, av dessa var sex damer och fyra herrar, samt en ungdom.

Det är första gången vi genomför coachutbildning enligt ICC:s utbildningsstege i Sverige. Alla elva deltagare blev godkända i kursen. Flera gjorde riktigt bra ifrån sig och visade att de har potential att kunna engagera, organisera och strukturera träningar, kvarstår att säkerställa området säkerhet under träning. Vi hoppas att alla engagerar sig i sina klubbar. Det ser verkligen väldigt positivt ut och vår uppfattning är att alla vill bidra till tillväxten av cricket, säger Azam Khalil som är utbildningsansvarig.

Kursen var uppskattad av alla deltagarna men även av kursledarna David Williman från Sverige och Carsten Martensen från Danmark som uttryckte att det var en engagerad grupp med goda förkunskaper och stort engagemang.

Förbundet ser fram emot att genomföra ännu ett kurstillfälle på Level 1-nivå för coacher till hösten i Skåneregionen.  Mer detaljer kommer vid ett senare tillfälle. Är du intresserad av att delta? Genomför då först den grundläggande & obligatoriska grundutbildningen ”Foundation Course” och sedan ”Level 1” som är helt digitala utbildningar hos ICC, länken finner ni här; https://www.edapp.com/icc/.  

Efter genomförd digitalutbildning går det bra att anmäla intresse till förbundet på azam.khalil@cricket.rf.se. Det kommer vara max tolv platser tillgängliga.

#tillsammansväxervi  

Senaste nytt

Default Feature Image SCF

SCF Extra årsmötet om revisorvalet

Härmed kallar styrelsen till extra årsmöte för val av auktoriserad revisor. Det bolaget som hade valts för revision på ordinarie årsmötet i mars 2023 saknade

Föreningskunskap i Malmö 23 november 2023

Missa inte möjligheten att utbilda och bekanta er med grundläggande föreningskunskaper tillsammans med RF-SISU Skåne och Svenska Cricketförbundet. Vi kommer bland annat att gå igenom