Domarutbildning genomförd

Dela gärna med dig!

Publicerad: februari 27, 2023

I helgen deltog 15 domare på utbildningen för Umpires Stage 2 som genomfördes i vackra Malmö.

Kursen är den första av flera leveranser som nu rullar ut under våren. Vi sätter också planeringen för ytterligare kurser under hösten och hoppas kunna kommunicera tiderna för dem inom kort.

Kursledaren, den mycket erfarna Rob Smith från England, konstaterade i slutet av dagen att kunskapsnivån på dessa kursdeltagare var hög och förbundet ser fram emot att kunna tilldela dem matcher under den stundande säsongen.

”Det är viktigt att Svenska Cricketförbundet inte bara växer i kvantitet utan även säkrar upp kvaliteten i denna tillväxt och domarna är en viktig framgångsfaktor i det arbetet.” säger Generalsekreterare Monica Söderberg som var på plats under hela utbildningen och gavs möjlighet till samtal med alla kursdeltagarna. ”Jag är tacksam för detta engagemang och viljan att delta på Svensk Crickets utvecklingsresa som dessa 15 domare visade. Inom kort genomför vi ännu en domarutbildning i Stockholm och därtill en Coachutbildning så framtiden ser ljus ut”, tillägger hon.

Är du intresserad av att veta mer om våra olika utbildningsmöjligheter & kriterier för att delta, vänder du dig till info@cricket.rf.se.

Senaste nytt

Default Feature Image SCF

Disciplinnämnden – e-postadress

Viktig information! Disciplinnämnden har en ny e-postadress, där ni kan skicka in era disciplinärenden. Med framtagandet av nya e-postadressen, innebär att gamla utgår fr.o.m. idag

Default Feature Image SCF

Dags för T40- finaler

Missa inte helgens finalmatcher i T40 Allsvenskan. Norra final – 16 September kl. 10.00 MÄRSTA CC 1ST vs Umeå Cricket Club (Domare – Usman Afzal,