Tillsammans växer vi!

Nu finns vår uppförandekod på BÅDE svenska OCH engelska. Uppförandekoden är ett viktigt policydokument för alla känna till och följa

Prenumerera på SCF nyhetsbrevet!

Tävlingsinfo

Tävlingsinfo har samlat in alla officiella spelscheman för cricket i Sverige. Det finns också information om tävlande föreningar, förbundsserier och Cricketplan i Sverige. Här kan du läsa om domare, spelschema och tabell i alla serier.

Spelarstatistik

Rankinglistor över olika kriterier för cricket spelare

Cricket spelarstatistik rankinglistor är en av de mest användbara verktygen för cricketentusiaster. Detta verktyg hjälper till att följa olika cricketlag och spelares prestationer under olika matcher. Det gör det också möjligt för cricketentusiaster att jämföra olika spelares prestationer och se vem som presterar bäst.

Spelarranking | Batting records | Bowling Records | Fielding records

Svenska Cricketförbundet

Cricketförbundets projekt

Inom Svensk Cricket pågår olika typer av utvecklingsprojekt. Dessa projekt syftar till att utveckla cricket i Sverige genom att erbjuda en bättre träningsmiljö och stödja unga crickettalanger. Cricketförbundet arbetar för att ytterligare stödja och utveckla projektet, så att fler i Sverige kan upptäcka och ta del av glädjen med cricket.

Här är listan över förbundsprojekt

Damcricket

Denna sektion förväntas vara Sveriges största informationssajt för damcricket med en enkel grundidé

National Club Scorecard

För att stödja cricketföreningarna har vi därför valt att bygga upp ett system för att skapa lärande och utveckling inom ett antal områden.

Skolcricket

Att spela Cricket på rasten eller idrottslektionen är lika enkelt som att spela fotboll eller brännboll.

Trygg cricket

Tillsammans växer vi